Десислава Атанасова изразява надежда, че настоящото писмено уведомление ще гарантира присъствието

...
Десислава Атанасова изразява надежда, че настоящото писмено уведомление ще гарантира присъствието
Коментари Харесай

Мария Габриел ще се срещне с лидерите на ПП-ДБ

Десислава Атанасова показва вяра, че актуалното документално уведомление ще подсигурява наличието на водачите на ПП-ДБ.

на Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН " по тематики, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да изведе България от политическата рецесия. Както се изрази зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев бяха обсъждани проблеми, опасности, благоприятни условия, политики, включително и политически формули, вероятни и невъзможни формати.

ПП-ДБ не се отзоваха на поканата на Мария Габриел за среща в 10.00 часа през днешния ден. Причината, съгласно прессъобщеинето на ПП-ДБ, е отсъствието от страната на двамата съпредседател на ПП-ДБ Петков и Василев. Предложението на ПП-ДБ е диалогът да се организира в петък. 

Първоначално от ГЕРБ-СДС споделиха, че в страната са задоволително водачи на ПП-ДБ, с цел да се организира среща с Мария Габриел. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ", се споделя в известието от пресцентъра на ГЕРБ, публикувано през вчерашния ден вечерта.

На това съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков отговори задочно пред медиите през днешния ден, че с цел да бъде срещата съдържателна и задоволително виновна, би трябвало да участват водачите на партиите. Кирил Петков и Асен Василев са в чужбина, уведомили сме ГЕРБ за това и предложихме незабавно щом се върнат, от летището да дойдат, с цел да се организира същинска и съдържателна среща, сподели Денков, представен от Българска телеграфна агенция. И добави, че за това са уведомили персонално Десислава Атанасова през вчерашния ден следобяд. Това, че държат да създадат тази сцена, в която те са от едната страна на масата, другата стои празна, явно демонстрира, че за тях не е значимо срещата да е съдържателна, а да създадат някаква медийна изява, означи Денков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР